En thriller av en håndballkamp – Vipers

En thriller av en håndballkamp

1544 tilskuere i Aquarama!

Det var en tøff oppgave da fjorårets bronsevinner Tertnes kom på besøk i Aquarama. Lagene fulgte hverandre tett men Vipers tok føreingen med 5 mål (16-11) til pause. I 2 omgang kom Tertnes ut i en offensiv forsvars formasjon som satt ut jentene i rosa. Tertnes kom opp på 22-22 og deretter foran 22-24. Men Vipers har bevist i flere kamper at de ALDRI gir opp og etter noen tekniske feil fra bortelaget stod det nå 25-25. Thorey setter kampens siste mål på kontra, Tertnes et direkte frikast som ikke blir noe av og Aquarama går til himmels! For en deilig seier!

Nå venter Glassverket i en meget tøff bortekamp på søndag! Den kan sees på TV2 Sumo med kampstart kl 18:00!

Vipers-Tertnes 26-25 (16-11)