Et håndballdrama – Vipers

Et håndballdrama

Jessy som 7 utespiller, poengdeling og rødt kort!

Søndagens kamp åpnet dårlig for begge lag. Etter 15 spillte minutter stod det 2-5 på tavlen og begge lag slet med skuddbom og tekniske feil. Så gjør Vipers benken et bytte og inn kommer Annette Jensen. Hun bidrar til et mer direkte spill og scoringer. Og vips så er det 11-11 til pause.

2 omgang starter igjen dårlig for hjemmelaget med to mål i mot. Men jentene i rosa gir ikke opp og går de neste 10 minuttene opp i en 20-16 ledelse.
Herfra og inn blir de over 1100 fremøtte tilskuere i Aquarama vitne til et vannvittig drama.
Med 20 sekunder igjen av kampen tar Gunnar timeout. Her tar Jessy på seg den blå ekstra drakten og bytter henne ut med Sakura. Planen lykkes og Jessy utligner til 25-25.
Oppsal prøver seg på det samme men lykkes ikke og dermed ender kampen uavgjort 25-25.

– Det er ikke ofte jeg er så fornøyd med å sikre ett poeng. Men jeg mener Oppsal på papiret er landets beste lag etter Larvik. Når vi i tillegg måtte klare oss uten vår toppscorer (Karin Weigelt, som var febersyk), og spilte med en Jessy Kramer som bar veldig preg av at hun har slitt med en kneskade, så synes jeg jentene skal ha honnør sier Gunnar til FVN etter kampen!

Dermed har Vipers heng på lagene foran og nå venter et nyopprykket godt Skrim lag borte til lørdag. Denne kampen kan du se direkte på TV2 Sumo.