Islandsk magi da Vipers – Vipers

Islandsk magi da Vipers

Thorey banens beste med 10 mål!

Onsdagens hjemmekamp startet meget dårlig for Vipers og bortelaget gikk opp i en tidlig 6-1 ledelse. Men etter en timeout og noen justeringer var Vipers kun 1 mål bak hjemmelaget til pause med sifrene 14-15. I 2 omgang viste jentene i rosa seg fra sin beste side og tok kontroll på kampen. Kampen ble snudd til 22-17 og de over 600 oppmøtte tilskuere skjønte at nå ble 2 utrolige viktige poeng værende på sørlandet!

Thorey Stefansdottir noterte seg for hele 10 scoringer og ble kåret til banens beste.
– Jeg er glad for at jeg fikk mange sjanser og klarte å score ti mål. Vi kantspillere føler vi alltid er fri og har mye plass, og i dag fikk jeg mange baller og klarte å utnytte sjansene. Jeg lyktes med mange ting, så det var gøy å spille, sier Thorey til FVN etter kampen.

Også målvakt (bilde nedenfor) hadde en strålende kamp i Vipers målet!

Neste hjemmekamp er 09.03 mot Nordstrand i Aquarama.

KAMPFAKTA

Vipers – Fredrikstad 34-25 (14-15)

Eliteserien kvinner

642 tilskuere i AquaramaVipers: Sara Nirvander, Silje Galdal – Bettina Sonerud, Charris Rozemalen 3, Sanne Bak Pedersen 2, Jessy Kramer 3, Susann Iren Hall 2, Vilde Jonassen 3, Henriette Bakkerud 3, Kristine Jensen 1, Ida Marie Aa, Siri Aaserud, Annette Jensen 6, Thea Emilie Berg 1.

Toppscorer Fredrikstad: Kari Brattset, Anette Helene Hansen og Ida Wernersen, alle 6 mål.

Dommere: Hans Petter S. Andersen og Peter Sundell.

Utvisninger: Vipers Kristiansand ingen, Fredrikstad 4×2 min.