Tap mot Fredrikstad – Vipers

Tap mot Fredrikstad

Etter fire kamper uten seier skulle Vipers slå tilbake borte mot Fredrikstad fredag kveld. Slik gikk det ikke.

Fredrikstad gikk i ledelsen fra første stund, og Vipers var aldri i nærheten av å vinne.

Vipers havnet tidlig i kampen bakpå, og kom aldri inn i kampen igjen. Bortelaget slet offensivt i den første omgangen, og bommet på usedvanlig mange skudd. Fredrikstad på sin side var effektive, og det så en stund ut til at alt de prøvde på gikk i mål. Da lagene gikk til pause stod det 14-7 til hjemmelaget.

Over i den andre omgangen fortsatte Fredrikstad å spille godt, og dro ytterligere i fra Vipers. På det meste skilte det ti mål mellom lagene.
Vipers bedret seg noe utover i andreomgang men kunne uansett ikke gjøre stort med Fredrikstads forsprang, og det endte til slutt med en 23-15 sier til vertene.

Etter en god start på vårsesongen, har formen snudd, og Vipers har nå fire tap og en uavgjort på sine fem siste kamper. Pettersen innrømmer at det er frustrerende at de ikke klarer å snu trenden.

– Vi forsøker å endre strategi, og fortsetter ikke med det samme. Vi må finne ut av dette, sier Pettersen til FVN.

– Dette var helt katastrofalt. Alt er feil i dag. Vi gjør rare ting som vi aldri har gjort før, sier Kristine Lunde Borgersen til FVN etter å ha vært med å tape 23-15 mot Fredrikstad.

Neste kamp er hjemme mot Nordstrand 8 mars kl 18:00!